30 dies de confinament donen per molt

with No hi ha comentaris

Ja han passat 30 dies des de que vàrem haver de tancar la sala. Ningú de nosaltres pensàvem que aquesta situació duraria tan de temps, però ara ja sabem que probablement els cinemes, no funcionaran fins al començament de l’estiu.

En aquesta línia, agrairíem dels governants unes previsions sobre les re apertures de totes les activitats i establiments, encara que ho diguessin amb la màxima precaució i repetint que tot són simples estimacions; que depenem de l’actitud de les persones per evitar nous i més contagis. Ens serviria per planificar millor el futur. No sembla però, que planificar hagi estat el seu fort!

Nosaltres, a la vista de la informació rebuda, hem fet una previsió de l’escenari més realista possible, tant per tornar a obrir – cap el 23 de juny – com de tot el que ens caldrà, per fer-ho en les millors condicions.

El primer és no perdre contacte amb el públic. Per això seguim enviant correus electrònics, notes de premsa, aquests mateixos escrits i una video bloc amb propostes de pel·lícules per veure aquests dies.

El segon és treballar la nova programació. Ja sabem que les distribuïdores no estan donant dates d’estrena a curt termini. Per tant ens hem de centrar en concretar la millor programació d’esdeveniments alternatius: cinema d’autor, òperes, ballets, etc. i començar a donar-la a conèixer.

El tercer és la millora d’alguns aspectes de la instal·lació i els equipaments, que permetin percebre als espectadors un servei més actualitzat i tota la seguretat possible a l´hora de obrir de la sala de nou.

I un darrer punt, tan important que els anterior., Recuperar una part dels recursos econòmics perduts, degut al tancament, per atendre els pagaments més importants i no trencar més del necessari, la mínima roda de l’activitat econòmica.

En tots ells hi estem treballant a fons i us els anirem explicant!

Esperem poder gaudir de la vostre confiança.

Bon dimarts, després de Setmana Santa

Cambrils, 14 d’abril 2020

Leave a Reply