Demà arrenquem una campanya de micro mecenatge amb la plataforma verkami

with No hi ha comentaris

 

Pocs dies després del tancament obligat dels cinemes ja vàrem intuir que aquesta situació aniria per llarg.
També vàrem veure que recuperar públic en un espai tancat seria encara més complicat i que si volíem obrir de nou el cinema, calia actuar amb celeritat i en diverses direccions.

La primera, no perdre el contacte amb el públic. Ho intentem amb els video post La Rambla de confinament , les ofertes de plataformes i els articles sobre la industria que publiquem al nostre lloc web www.rambladelart-cambrils.com, que segur mantindrem quan tot torni a la normalitat.

L’altra direcció és fer unes obres de manteniment i millora per tornar a tenir el cinema com a nou, amb la certesa que la instal·lació gaudirà de totes les garanties tècniques i de salut per fer front a aquesta nova etapa.
I una tercera és la de poder atendre els pagaments urgents ja compromesos, que degut al sobtat tall de tots els ingressos a causa de l’aturada de l’activitat econòmica general, hem hagut d’ajornar.
Malauradament els avals amb la garantia de les administracions, no estan pensats per activitats com la nostra. Ni els imports ni les condicions establertes pels governs i les pròpies entitats financeres ens permeten acollir-nos-hi.
Per tant, hem cregut que per poder obrir el cinema adequadament, tan bon punt ens donin permís, ens cal fer-ho amb l’ajut d’un suport financer de petits mecenatges a canvi d’unes contraprestacions, que esperem siguin molt atractives per tothom que hi vulgui participar.

Agraïm tot el suport que sempre hem rebut dels nostres espectadors i esperem ser mereixedors de la vostre confiança.
Moltes gràcies!

 

PARTICIPA

 

 

Cambrils 26 d’abril de 2020

Leave a Reply