DRIVE MY CAR. ESTRENA EXCLUSIVA

with No hi ha comentaris

 

RAMBLA DE L’ART – CAMBRILS estrena, el proper divendres 11 de febrer, en exclusiva a Tarragona, la pel·lícula sorpresa d’aquesta temporada DRIVE MY CAR.

Dirigida per Ryûsuke Hamaguchi, DRIVE MY CAR acaba de rebre 4 nominacions als Premis Oscar. Millor Pel·lícula. Millor Director. Millor guió Adaptat i Millor Pel·lícula internacional.

RAMBLA DE L’ART – CAMBRILS segueix amb la línia d’oferir el millor cinema internacional, especialment el distribuït per les companyies cinematogràfiques independents.

Des de la seva estrena mundial al darrer Festival de Cannes, la pel·lícula ha rebut més de 60 premis, entre els qe destaquen: Globus d’Or a la millor pel·lícula de parla no anglesa. Independent Spirit Awards: nominada a la millor pel·lícula internacional. Premis Bafta: nominada a millor pel·lícula de parla no anglesa, millor director, millor guió adaptat Premis César: nominada a millor pel·lícula estrangera. Festival de Cannes: millor guió i premi FIPRESCI a la millor pel·lícula de la secció oficial. Festival de Chicago: premi del jurat i premi del públic a la millor pel·lícula internacional. Societat nacional de crítics de cine de EEUU: millor pel·lícula, millor director, millor guió, millor actor. Crítics de cine de Nueva York: millor pel·lícula de l’any. Crítics de cine de Los Ángeles: millor pel·lícula del any. Societat de crítics de cine de Boston: millor pel·lícula, millor direcció, millor guió i millor actor. Premis Gotham: millor pel·lícula internacional. Asia Pacific Screen Awards: millor pel·lícula, millor guió. Associació de crítics de cine de Toronto: millor pel·lícula, millor pel·lícula en llengua estrangera, millor guió.

SINOPSI. Yusuke Kafuku, actor i director de teatre, incapaç d’afrontar el seu passat, accepta dirigir Tío Vania en un festival de teatre a Hiroshima. Allí coneix a Misaki, una jove introvertida que serà la seva xofer. En les seves anades i vingudes comencen a aparèixer les confessions i a desvetllar-se els secrets de les seves misterioses vides. Drive my car està protagonitzada per Hidetoshi Nishijima (License to Live; Dolls-Marionetas; Mientras ellas duermen), Tôko Miura (El tiempo contigo), Reika Kirishima(Tokio Blues) y Masaki Okada (Confessions). Escrita per Ryûsuke Hamaguchi y Takamasa Oe, la pel·lícula està basada en un relat homònim de l’escriptor Haruki Murakami.

Leave a Reply