El COVID-19 aviat será història. Ens preparem per quan reobrim la sala

with No hi ha comentaris

Malgrat hem de tenir el cinema tancat, no voldríem deixar de mantenir el contacte amb vosaltres i animar-vos i animar-nos pensant que molt aviat tornarem a la normalitat. Potser res serà com abans però això no podrà dir que pitjor. Per això aquests dies seguim treballant per preparar una magnífica programació.

Com no sabem quan s’acabarà l’actual estat d’alarma, les distribuïdores han retirat de programació totes les pel·lícules que inicialment hi havia previst estrenar les properes setmanes. Les estratègies comercials de cada una d’elles farà que alguns títols ja no s’estrenin en sales, altres s’avancin i la resta busquin dates cap a la tardor. El que si és segur és que quan els cinemes tornin a obrir, hi haurà oferta suficient i atractiva.

Això no ens limita perquè nosaltres, seguint el que hem fet des de sempre, completem la programació comercial amb una proposta alternativa que és la que ara treballem.

Així, títols recents i de qualitat, que no han tingut cabuda als cinemes de Tarragona, ara disposaran d’una finestra d’explotació a Cambrils. Entre aquests títols comptarem amb pel·lícules com FIRST LOVE del japonès Takashi Mike o la xinesa EL LAGO DEL GANSO SALVAJE, presentada a la secció oficial del Festival de Cannes, tot dins un petit cicle de cinema del anomenat negre.

El mon documental, que tan bona acollida té a la nostre sala, tornarà a tenir presència amb els documentals d’art però també amb les millors propostes d’aquest gènere com LA FAMILIA SAMUNI, on una petita comunitat a Gaza es disposa a recuperar la normalitat celebrant el primer casament acabada la guerra. Una combinació d’imatges reals amb animació es porta conèixer la seva vida abans, durant i després del greus fets patits.

I també estem preparant un interesant cicle de cinema clàssic amb materials restaurats, que iniciarem amb la joia de Francis Ford Coppola APOCALYPSE NOW: FINAL CUT que, amb motiu del 40è aniversari de l’estrena de la pel·lícula, Coppola ha volgut fer la versió que ara ja sembla definitiva desprès de la estrenada i Palme d’Or el 1979, i la REDUX estrenada l’any 2001.

Com veieu, volem tornar amb força i energies renovades!

Cambrils 18 de març 2020

 

Leave a Reply