Estrenes cinematogràfiques de confinament

with No hi ha comentaris

Interessant la proposta que dues de les principals empreses distribuïdores independents, Avalon Films i Acontracorriente Films, estan fent aquests dies per mantenir actives les seves empreses.

Així, Avalon distribueix un producte una mica més independent i menys comercial – entès com a cinema per a grans masses – i Acontracorriente, tot i estar centrat també en el cinema europeu, ofereix cinema per més ampli espectre de públic.

Avalon proposa una preestrena a casa de caràcter temporal, de la seva nova pel·lícula MATHIAS & MAXIME del director canadenc Xavier Dolan. Ho farà a través de la plataforma www.filmin.es Aquesta proposta estarà disponible només 48 hores entre els propers dies 27 i 29 de març.

Acontracoriente va molt més enllà perquè proposa un lloc web específic per veure les seves properes estrenes, www.saladecine.com – encara que aquesta web està encara en construcció – així com també a traves de la plataforma Apple.tv. Entre el dia 6 i el 17 d’abril estrenarà ni més ni menys 4 nous títols.

Per un altre cantó, Acontracorriente també ofereix títols gratuïts de catàleg a traves de la plataforma www.primevideo.com

Interessant propostes pels espectadors i certament arriscades per les empreses, cara a la resposta posterior que poden donar alguns grups d’exhibició quan les estrenes de pel·lícules es tornin a fer als cinemes, ja que aquests grans grups, s’han oposat frontalment a trencar les finestres d’exhibició. Veurem!

Bon dimecres!

Cambrils, 25 de març 2020

 

Leave a Reply