La crónica francesa (del Liberty, Kansas, Evening sun)

with No hi ha comentaris

 

 

ESTRENA EXCLUSIVA AL BAIX CAMP

La Crónica Francesa en Versió Original i doblada al castellà a Cambrils. 

 

Una nova pel·lícula de Wes Anderson és un espectacle visual assegurat. Aquesta setmana deixem de costat els drames i gaudirem del seu humor negre, la perfecció visual i els seus excèntrics personatges. Després de El Gran Hotel Budapest i de La Isla de los perros, arriba al cinema de Cambrils La Crónica Francesa. Aquesta vegada Anderson ha creat una carta d’amor al món del periodisme, ambientada en la redacció d’un diari estatunidenc en una ciutat francesa fictícia del segle XX, amb tres històries interconnectades entre si.

Compta amb un casting coral format amb moltes cares conegudes com ara Benicio Del Toro, Frances McDormandJeffrey WrightAdrien BrodyTimothée Chalamet, Léa Seydoux, Tilda SwintonMathieu Amalric, Lyna Khoudri, Stephen Park, Owen Wilson y Bill Murray.

 

La crítica diu:

Ojalá poder quedarse a vivir para siempre en las viñetas fílmicas de ‘The French Dispatch‘, la nueva obra maestra de Wes Anderson (…) debe ocupar desde ya un lugar en el panteón del cine de Wes Anderson”
Fotogramas

 

Curiositats:

UN CARTELL FET ACADAQUÉS

L’il·lustrador Javi Aznarez (Barcelona, 19778) viu des de fa uns anys a Cadaqués, el poble on estiuejava de petit. Allà també hi estiuejava Octavia Peisel, productora i mà dreta del director Wes Anderson i coneguda del dibuixant. Ella li va dur al director els dibuixos d’Anderson com a candidat de portar la part gràfica de la pel·lícula.

 

 

 

Leave a Reply