ÒPERA EN DIRECTE

with No hi ha comentaris

Les òperes en directe des del TEATRO ALLA SCALA de Milà tornen a la gran pantalla i el nostre cinema torna a ser-ne seu.

Começarem el cicle amb la tradicional première de La Scala el 7 de desembre, l’esdeveniment més esperat del calendari cultural europeu. Després de la gala d’estrelles de l’any passat des d’un teatre gairebé buit, la nova temporada s’obrirà amb Macbeth de Verdi amb tota la pompa habitual d´aquest esdeveniment exclusiu.

El director musical Riccardo Chailly completarà així la sèrie d’interpretacions de la “trilogia juvenil” de Giuseppe Verdi, després de Giovanna d’Arco i Attila. Macbeth serà posada en escena pel director Davide Livermore, la seva quarta actuació inaugural, amb escenografia de Giò Forma, vestuari de Gianluca Falaschi i un gran repertori: Anna Netrebko és Lady Macbeth, afirmant la seva relació especial amb el teatre, juntament amb Luca Salsi com a Macbeth, Francesco Meli com a Macduff i Ildar Abdrazakov com a Banco.

Aquesta projecció s’engloba dins del Cicle de Teatre i Cinema com a projecció singular i inèdita. Us esperem el proper dimarts 7 de desembre a les 18:00h. L’espectacle té una durada prevista de 3 hores i mitja.

Leave a Reply