Sala Virtual de Cine. Una nova proposta en temps de confinament

with No hi ha comentaris

Ha començat una nova proposta per visionar pel·lícules de la ma de la distribuïdora catalana Acontracorriente Films i que ha anomenat SALA VIRTUAL DE CINE www.salavirtualdecine.com

La novetat és que ofereix rigoroses estrena cinematogràfiques. De fet són les pel·lícules que havia d’estrenar las properes setmanes i que s’han hagut de cancel·lar.

Cada distribuïdora ha decidit sortides diferents per les seves pel·lícules. Mentre la gran majoria les guarda per a temps millors, altres les ofereixen directament a traves de les plataformes, com ha passat a altres països i en especial als Estats Units. Tot depèn de l’expectativa comercial que s’esperava obtenir de l’explotació en sales i les despeses que això comportaria. El cert és que la decisió de la distribuïdora Acontracorriente Films no ha sorprès.

Podem pensar que moltes d’aquestes estrenes que ara vindran a través de la nova plataforma temporal tenen compromisos de llançament ja prefixats a les plataformes habituals i canals de televisió. Retardar l’estrena a sales esperant les seves re apertures, molt probablement significaria perdre diners assegurats i ara ningú està en condicions de fer-ho, ans tot el contrari.

A la novetat de les rigoroses estrenes que ofereix www.salavirtualdecine.com , s’hi afegeix el fet que algunes sales de cine – com Rambla de l’Art Cambrils – donem suport a aquesta iniciativa que, en principi podria, donar per pensar que les perjudica. Aquest suport té la contrapartida pels clients i espectadors de les nostres sales, de poder gaudir de la proposta amb un petit descompte. En el nostre cas, el cupó a fer servir es salavirtualramblacambrils

Benvinguda sigui la iniciativa, malgrat que el visionat potser és una mica car. Tot sigui per mantenir la vida de les distribuïdores que treballen especialment el cinema independent i europeu!

Bon dimarts, dia 24 de confinament

Cambrils, 7 d’abril de 2020

Leave a Reply